Члени групи «Інформаційний спротив» звернулися до людей. Вони попросили не поширювати пліток про причини та обставини загибелі Дмитра Тимчука.

Про це повідомляє "Укрінформ«.

»Звертаючись до вітчизняних і закордонних ЗМІ, а також усіх тих, кого не залишила байдужими ця трагедія, просимо не поширювати домислів про її причини та обставини. Вважаємо необхідним дочекатися офіційних результатів слідства. Просимо поставитися до цього прохання з розумінням та повагою«, - наголосили в »Інформаційному спротиві«.

Колеги Тимчука підкреслили, що він був справжнім професіоналом своєї справи і назавжди залишиться в їхній пам'яті таким. Він був людиною твердих патріотичних переконань, мав непохитні моральні принципи.

»Саме завдяки людським і професійним якостям Дмитра вдалося зібрати однодумців, які з самого початку російської агресії і до цього дня захищали Україну на інформаційному фронті. Його життєвий та професійний шлях був сповнений вагомих досягнень на користь своєї Батьківщини. Ми пам’ятатимемо його як чесну, порядну людину і справжнього офіцера”, - зазначається в заяві.

Попри все, що сталося «Інформаційний спротив» продовжує свою роботу.

“Ми зазнали непоправної втрати, але ми не збираємося припиняти свою діяльність на користь Україні. Дмитро завжди був сповнений нових ідей і творчих планів. І ми продовжимо справу, яка була сенсом його життя”, - заявили в групі і запевнили, що й надалі відстоюватимуть національні інтереси України і реалізують усі задуми, до яких мав стосунок Тимчук.

Нагадаємо, що смерть народного депутата Дмитра Тимчука шокувала багатьох людей. 

ІА "Вголос": НОВИНИ