У президентській партії «Слуга народу» заявили про підробку протоколів на одному з округів.

Про це пише «УНН», посилаючись на пресслужбу партії.

У партії «Слуга народу» в окружній виборчій комісії організували роботу з підробки протоколів на користь конкурента кандидата в народні депутати від цієї партії.

«Полтавська область, 148 округ: в ОВК організували роботу з підробки протоколів на користь Фахраддіна Мухтарова, конкурента кандидата від нашої партії Анастасії Ляшенко. Звідки звинувачення? Протоколи, де Ляшенко має більшість голосів, які ніби повертають на ДВК допрацьовувати, однак фактично виправляють на користь іншого кандидата», - йдеться в заяві.

Крім того, в партії зазначили, що ще не оброблені пів сотні протоколів, але ОВК підрахунок призупинила - закрили будівлю. Місцеві люди організували нічне чергування, щоб працівники ОВК не зібралися і «по-тихому зробили чорні справи», повідомили в «Слузі народу».

Повідомляється, що штаб партії в 148 окрузі вів паралельний підрахунок голосів, а також на ділянках працювали спостерігачі, зазначили в «Слузі народу». За заявою «Слуги народу», керівник штабу Юрій Бражник має протоколи з одних і тих же ділянок, де не збігаються цифри.

Також зазначається, що є звернення до ЗМІ, поліції і громадськості.

Як зазначалось, партія “Слуга народу” заявляє про наміри оскаржити в судах результати виборів у 10 округах, де були виявлені найбільші порушення під час голосування.

ІА "Вголос": НОВИНИ