Про це повідомляє НВ.

«В даний момент йде ознайомлення [підозрюваних] з матеріалами справи - це 54 підозрюваних, 27 з яких знаходяться в розшуку і перебувають в Росії: Клименко і так далі. Двадцять сім, які внесли застави, перебувають в Україні і ходять як діти в школу ознайомлюватися з кримінальним провадженням. Крім цього, кожен з них має право на 5 адвокатів [...] Одномоментно ходять ознайомлюватися [з матеріалами справи] 54 адвокати, всього їх 106», - сказав Матіос.

За його словами, закінчення даної справи буде в залі суду, приміщення якого поки відсутнє, оскільки «в історії України не було такого, щоб відбувався судовий процес, в якому на лаві підсудних і на лаві захисту сиділи більше 150 чоловік». Матіос повідомив, що генеральний прокурор України Юрій Луценко розглядає кінотеатр «Зоряний», де раніше розташовувався штаб Партії регіонів, в якості такого приміщення.

Зазначимо, що екс-міністр доходів та зборів часів втікача Януковича, Олександр Клименко вкрав із держбюджету України 12 мільярдів доларів США – фактично по 300 доларів у кожного українця.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ