Про це повідомляє «Інформатор».

За словами чергової стоянки Тетяни Григорівни, ця стоянка встановлена законно і є всі дозвільні документи. Вона була побудована в 1981 році. Коли на територію паркування заїхав підйомний кран, він зачепив автомобіль BMW, який власник залишив на ніч і пішов спати.

Як зазначають працівники, які перебували на зміні, перед приїздом першого патруля поліції їм відключили світло. Коли почалися активні дії кабель камер зовнішнього спостереження перерізали, скло розбили лопатами, а двері виламали ломом. При спробі демонтажу брало участь близько 10 осіб «Благоустрою» і приблизно 20 осіб спецпідрозділу поліції і патрульних.

Також Тетяна Григорівна зазначила, що це вже не перша спроба знести стоянку. 21 квітня комунальники зрізали і відвезли огорожу, а 24 квітня також приїжджали поліцейські з технікою і намагалися знести сторожку.

Під час сутичок з поліцією затримали дві людини. Один з них журналіст, а другий юрист організації «Рішучі Громадяни». Після активних дій на виклик місцевих жителів прибула слідчо-оперативна група. Співробітники поліції коментувати ситуацію і що саме сталося відмовилися.

ІА "Вголос": НОВИНИ