Про це інформує кореспондент «Вголосу».

Прикордонники спробували увірватися до помешкання Саакашвілі, однак точно не знали, в якому саме номері проживає Міхо. Біля ліфту розпочалась штовханина. Пройти далі працівникам ДПСУ таки не дозволили. Тепер вони кавують у фойє і чекають на вихід Саакашвілі, щоб зачитати йому протокол особисто.

 

 

Адвокат Саакашвілі Маркіян Галабала заявив, що прикордонники діють протизаконно, адже мусили повідомити про вчинення правопорушення протягом трьох годин. Натомість минуло уже дві доби. Поліція, яка прибула для забезпечення громадського порядку, уже викликала слідчо-оперативну групу, щоб зафіксувати правопорушення працівників ДПСУ.

Також, за словами адвоката, прикордонники прибули із готовим протоколом, хоча мали б складати його разом із правопорушником, вносячи до документа його пояснення і коментарі свідків. Разом з тим, ДПСУ мала б отримати рішення суду про дозвіл на доступ до номера. Такого документа у них немає.

Прикордонники ж заявили, що чекатимуть у готелі, доки не зможуть зачитати Міхо протокол особисто. Більше, за їхніми словами, нічого робити не планують. 

Як писав «Вголос», до львівського готелю «Леополіс», де живе екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, сьогодні у 7:00 прийшли поліцейські та прикордонники.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ