Син королеви Єлизавети II принц Йоркський Ендрю відмовився від виконання монарших обовʼязків на тлі звинувачень у сексуальному звʼязку з однією з жертв американського мільярдера Джеффрі Епштейна. Про це повідомляє ВВС.

Він додав, що отримав від королеви дозвіл на такий крок. «Я шкодую про свої необдумані відносини з Джеффрі Епштейном. Його самогубство залишило багато питань без відповіді, особливо для його жертв, і я глибоко співчуваю всім, хто постраждав», – йдеться в заяві принца.

Принц додав, що може тільки сподіватися, що з часом «жертви зможуть відновити своє життя». Він додав, що готовий допомогти будь-якому правоохоронному органу в проведенні розслідування.

Джеффрі Епштейна затримали 7 липня. Його звинуватили в торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Особлива увага до справи Епштейна прикута ще й тому, що мільярдер добре знав чинного президента США Дональда Трампа, колишнього американського президента Білла Клінтона, а також принца Ендрю, герцога Йоркського.

10 серпня Джеффрі Епштейн вчинив самогубство у вʼязниці. Його тіло знайшли в камері, де він відбував покарання. Розтин виявив велику кількість переломів у ділянці шиї, а також зламану підʼязикову кістку.

Як відомо, американський фінансист та мільярдер Джеффрі Епштейн, якого звинувачують у торгівлі людьми, написав заповіт за два дні до самогубства, у якому всі свої активи передав до трастового фонду The 1953 Trust.

Також повідомлялося, що у справі відомого мільярдера Джеффрі Епштейна, який звинувачувався в секс-торгівлі і педофілії, був притягнутий до судовго процесу. 59-річний син королеви Єлизавети II принц Ендрю.

ІА "Вголос": НОВИНИ