Шоумен, волонтер та кандидат у мери Києва Сергій Притула зворушливо привітав свою дружину Катерину з 5-ою річницею подружнього життя.

Про це він повідомив у Youtube.

«Ти – народила доньку і поставила брекети! Ну, це окрім того, що ходила на роботу і закривала кілька проєктів на паралельних курсах. Ну і ще займалась ремонтами, щоб у нас було затишне гніздечко. Щоб діти були ситі, вмиті, файно вдіті – теж переймалася. Відпустки планувала. Нагадувала, коли день народження у когось із родичів (моїх))))). Навчилась готувати те, чого раніше не вміла, але знала, що я таке люблю. А головне, завжди була поряд у важливі моменти. З кожним роком ти стаєш красивішою і мудрішою! І ще, тобі дуже пасує материнство!», - написав Притула.
[media=84009]

Притула додав, що йому залишається робити все, щоб їй було не соромно зі мною «вийти в люди», зауваживши, що він дуже старається.

«Люблю так, що на очі не бачу! Танцюємо далі!», - зізнався чоловік.

Як писав «Вголос»:

  • Кандидат у мери Києва від партії “Голос” Сергій Притула заявив, що життєву сторінку коміка для себе вже перегорнув і вирішив повністю зануритися у політику, бо має інші цілі.
  • Український телеведучий, шоумен, очільник розважального проєкту “Вар’яти-шоу” заявив, що завершує свою кар’єру на телебаченні.

ІА "Вголос": НОВИНИ