Український журналіст Денис Казанський повідомив, що жодних почестей своїм «ДНРівці» не влаштовували.

«За відгуками, їх перевіряють якісь місцеві свої опозиціонери, чи то російські спецслужби. Інформації мало. Я там не перебуваю. Це тільки зі слів місцевих блогерів, які там, – зазначив він у коментарі InfoResist. – Ви ж бачили, як приїжджали ці автобуси. Виходять звідти люди з речами і їх просто знімають місцеві журналісти й все. Нічого схожого на те, як зустрічали в Києві, звичайно, немає. Ніякої почесної зустрічі. Захарченко їх не зустрічав. Тобто привезли просто, повантажили в цей готель і все. На відміну від України, де зібралися люди в аеропорту».

Як писав «Вголос», звільнені в межах обміну полонених українці прилетіли до Києва. Українська сторона отримала 74 заручників, які перебували в полоні на окупованій частині Донбасу. Цікаво, що українська сторона привезла сепаратистів на обмін у комфортних автобусах, натомість бойовики доставили полонених українців у автозаках.

Сьогодні Україна почала нові переговори про обмін полоненими з представниками окремих районів Донецької та Луганської областей.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ