Про це інформує власкор «Вголосу».

Інформація про напад на колишнього чоловіка депутата Луцької міськради з’явилася у ЗМІ вранці. Однак, на сайтах волинської поліції та патрульної поліції вона відсутня.

Депутат міської ради Юлія Вусенко підтвердила факт побиття її колишнього чоловіка.

«Скоєно напад! Побили близьку мені людину, батька моїх дітей. Перед тим як бити - викрикнули погрози - передавши мені привіт. Били жорстоко... Зламані кістки, розбита у чотирьох місцях голова, багато крові. Хочу наголосити тим, хто за цим стоїть. Ви можете як завгодно знущатися та знецінювати мене особисто. Ви можете кидати у мій бік погрози та стежити за мною, не прикриваючись, так як ви любите, ну, щоб наводити жах! Ви можете скупити армію тітушні і вивести їх за гроші! Можете маніпулювати думкою громади, - говорячи на чорне біле чи навпаки! Але Ви не отримаєте того результату який очікуєте, а ще - ви ніколи не відбілите свою совість», - написала вона у Фейсбуці.

Юлія Вусенко закликала організаторів нападу не чіпати її близьких і не використовувати силу, прикриваючи власну безпомічність.

Нагадаємо, що Юлія Вусенко до березня 2017 року була секретарем Луцької міськради. Після смерті Луцького міського голови Миколи Романюка у місті вже понад рік триває запекла політична боротьба. Зараз Луцьком керує більшість, яка сформувалася внаслідок політичної міграції окремих депутатів, а вибори мера досі не призначено.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ