Про це на своїй сторінці у «Facebook» написала громадська активістка, засновниця Батьківської ради Львівщини Олена Пономарева.

«Об'їхали 4 з 6 шкіл (№84, №83, №9, «Лідер»), які безвідповідально «призначені» чиновниками і ЛМР пунктами обігріву.

ВІДПОВІДАЛЬНО ЗАЯВЛЯЮ: НІЯКИХ ПУНКТІВ ОБІГРІВУ В ШКОЛАХ НЕ ОРГАНІЗОВАНО!!!

Більш того, працівники та адміністрації шкіл не отримували жодних вказівок та ресурсів і лише від нас дізналися про свою небезпечну місію.

Тільки в одній зі шкіл, №9, ми побачили наспіх роздруковані та розміщені на вікні оголошення «Пункт обігріву», оскільки за 20 хвилин до нашого приїзду у них побували журналісти і вели відеозйомку. Про наш приїзд вони так само були попереджені, як ми здогадуємося, колегами», – написала Пономарева.

 

Нагадаємо, що за повідомленням сайту ЛМР, для усіх, хто потребує зігрітись, будуть відкритими перші поверхи шкіл — у кожному районі по одній школі.

Цю ж новину (про пункти обігріву), але вже під своїм логотипом активно розповсюджувало у соцмережах об’єднання «Самопоміч»-Львів. У коментарях представники політсили обіцяли «теплі приміщення, можливо з чаєм і печивом». Проте, як довела імпровізована інспекція активістів, усе це виявилось лише черговим порожнім піаром.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ