Усіх львів’ян турбує те, чи наважиться Путін бомбардувати Львів. Відповів на це запитання боєць 8-го батальйону «Аратта» УДА Тарас Єлейко у прямому етері «Народного Толк-Шоу» на телеканалі NТА.

На його думку, усе залежить від того, як Путін буде будувати свою гру. 

«Якщо послухати його вчорашній виступ – новітнього Гітлера, який був українофобським, то вражає те, з якою ненавистю він говорив про українців і Україну, про те, що ми не маємо права мати своєї держави, що українці не можуть бути вільним народом і взагалі заперечив існування українців як нації. У такому психічному стані невідомо, в якому місці його «замкне», тому цілком ймовірно, що він може бомбардувати будь-яку точку України, зокрема Львів, Львівщину, бо ненавидить галичан», – каже Єлейко.

Учасник бойових дій наголосив, що ми маємо бути до цього готові, бо паніка – це основний союзник ворога. 

«Якщо ми не підготуємося і не будемо знати, де є бомбосховища, не будемо знати локацій найближчих укриnтів, чи де можна заховатися в церкві, то будемо вразливі. Якщо будемо готові, то ворогові буде важче завдати нам удар. Важливими є курси домедичної підготовки. Нехай ці знання нам ніколи не знадобляться,  але набути цих навиків потрібно якомога більшій кількості людей», – вважає Єлейко.

ІА "Вголос": НОВИНИ