У кремлі продовжують шукати винних у провалі війни проти України та проводять «чистки» серед генералів армії рф. Так, путін зняв із посад ще двох генералів.

Про це повідомляє видання Defense Express із посиланням на власні джерела.

За інформацією співрозмовників журналістів, зокрема було звільнено командувача Західного військового округу генерал-полковника Олександра Журавльова.

Він обіймав цю посаду з 2018 року.

Також існує непідтверджена інформація щодо командувача Східного військового округу генерал-полковник Олександра Чайко (Александр Юрьевич Чайко), якого на посаду призначили лише у листопаді 2021 року.

Видання припустило, що на них, імовірно, буде покладена відповідальність за провал першого етапу вторгнення російської армії на територію України. Єдиний командувач військового округу, який нині не потрапив в опалу, – генерал армії Олександр Дворников, який командує всіма силами РФ в Україні.

Як пишуть журналісти, путін намагається знайти власних цапів-відбувайлів, на яких буде скинуто провину з величезними втратами на Ізюмському напрямку та різким зменшенням масштабів кінцевої мети операції. Але з цим можуть виникнути складності.

Читайте на ІА «Вголос»:

ЗСУ на Луганщині знищили два ворожих танки. Відео

У порту Маріуполя зафіксували рух суден

У Севастополі на підводні човни вантажать ракети. Фото

ІА "Вголос": НОВИНИ