З них випливає, що американський президент багаторазово в бесідах з Комі піднімав питання розслідування потенційного втручання росіян у передвиборчу кампанію і переконував, що звинувачення у його бік не мають підстав, повідомляє «Польське Радіо».

Після однієї з бесід Комі написав, що президент США рішуче заперечує інформацію з досьє британського агента Крістофера Стіла про те, що під час візиту до Москви в 2013 році він мав справу з «наданими росіянами» повіями. Дональд Трамп назвав цю інформацію нісенітницею. Водночас американський лідер визнав, що Владімір Путін сказав йому, що в Росії найкрасивіші повії на світі.

Згідно із записами екс-голови ФБР, Дональд Трамп критикував свого колишнього радника Майкла Флінна, але переконував, що він хороша людина, рекомендуючи припинити слідство проти нього. Ці слова Трамп нині заперечує.

Політичні наслідки оприлюднення записів складно передбачити. На думку прихильників Трампа, записи свідчать про те, що президент США жодним чином не намагався порушити перебіг «російського слідства». Противники політика стверджують протилежне.

ІА "Вголос": НОВИНИ