Старшина ВПС Росії записав відео звернення до президента Росії Володимира Путіна і попросив своїх побратимів-десантників поширити його у мережі.

«Я дагестанець, але я поважаю своїх російських друзів, татар, башкирів – вони мої брати. Але коли я чую це гімно по телевізору, коли ЗМІ брешуть і говорять, що Сирія, Абхазія є заслугою Путіна – це все брехня. Телебачення штучно робить йому рейтинги. Він знищує слов’янський, кавказький народи, робить усе, щоб населення Росії було бідним», - заявив чоловік в емоційному відео.

Десантник наголосив, що Путін зробив усе, аби люди не мали за що жити: «Ти підняв зарплату на 10-11 тисяч рублів, але ти подивись, які ціни. Твої (підлеглі, - ред.) роблять вигляд, що все добре, але кладовища переповнені. Ти подивись, скільки там молодих хлопців лежить. Це тому, що їм життя немає – це все ти зробив».

«Ти, Володимир Володимирович, зі своєю командою, зробили так, що пів Росії померло, а тих, що залишились, хочеш добити за ці 6 років. У тебе не вийде. У мене теж є діти і я хочу, щоб вони жили краще за мене. Путін, іди до дружини, залиш Росію у спокої», - наголосив чоловік.

ІА "Вголос": НОВИНИ