У Криму і Севастополі 18 березня байкери російського мотоклубу «Нічні вовки» збираються влаштувати авто- і мотопробіг з нагоди шостої річниці анексії півострова Росією.

Із Сімферополя авто-мотоколони будуть стартувати до Севастополя, пише Крим.Реалії.

Повідомляється, що біля Сапун-гори учасників пробігу чекатиме авто-мотоколона, в якій візьмуть участь представники «самооборони» Криму, члени мотоклубу і всі бажаючі.

Також наголошується, що відбудеться концерт-зустріч «учасників російської весни і друзів», виставка ретро і сучасної техніки Міністерства оборони Росії, фотовиставка «днів російської весни», а також концертна та розважальна програми в рухомих декораціях кульмінації байк-шоу.

Також анексію Криму у Москві «відзначать» концертами російський музикантів Стаса Михайлова, Григорія Лепса і співачки Валерії.

Як відомо, міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили економічні санкції. Росія заперечує анексію півострова та називає це «відновленням історичної справедливості». Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.

ІА "Вголос": НОВИНИ