Про це він написав у своєму «Facebook».

«Брехлива кремлівська пропаганда почала розганяти по ТБ і соцмережах мегановину - в Москву в слідчий комітет Росії буде доставлений боєць батальйону Дніпро-1, Сергій Литвинов, який вже зізнався в організації геноциду мирних жителів Луганської області.

Звичайно ж все це нахабна брехня. Може такий Сергій Литвинов і існує в реальності, але такого бійця в батальйоні Дніпро ніколи не було!

І це ще не все! Батальйон «Дніпро-1» ніколи не виконував ніяких задач на території Луганської області! Він діяв в Західному Донбасі - Курахово, Мар'їнці, Красноармійську, під Маріуполем, Іловайськом, але ніколи на території Луганській області!», - наголосив Геращенко

«Брешіть, брешіть, але не забріхуйтесь! Взагалі, ви знаєте, мені такі підходи російської пропаганди стали вже нагадувати старий бородатий Одеський анекдот:

«Рабинович, ви знаєте, що Ваша дочка стала повією?

Але у мене немає дочки! У мене два сини!

Яка різниця, це тепер Ваша проблема, як Ви будете тепер виправдовуватися».

Зазвичай найстрашніші злочини української хунти російська лжепропаганда вішала на нацистський батальйон «Азов», який навіть удостоївся зйомок художнього фільму про свої звірства.

Або на батальйон «Айдар», який відомий своєю непримиренною позицією до сепаратистів і терористів.

Однак цього разу російській пропаганді знову для чогось знадобився Коломойський. Ось тому й вирішили все звалити на батальйон «Дніпро-1».  

Сподіваюся у Дніпропетровців тепер теж є шанс, що про них знімуть художній фільм як про «Азов». А то їм прикро!», - наголосив Геращенко.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ