Про це повідомляє ТСН.

«Ми будемо у Львові, хай не сумніваються. Там будуть висіти георгіївські стрічки, там будуть встановлені всі наші пам'ятники Перемоги. Обов'язково відновимо всі символи Перемоги», – заявив Залдостанов журналістам у понеділок.

Нагадаємо, що байкерський клуб «Нічні вовки» заявив про намір провести з 25 квітня по 9 травня мотопробіг на честь 70-річчя Перемоги над нацистською Німеччиною. Маршрут повинен був пролягати через білоруські Мінськ і Брест, польський Вроцлав і чеський Брно. Крім того, байкери мають намір проїхатися Братиславою, Віднем, Мюнхеном, Прагою і Берліном.

Як писав «Вголос», 2 травня в місті Сігнагі обвішані «георгіївськими стрічками» мотоцикли російських байкерів привернули увагу грузинських активістів. Громадянка Грузії Інга Арахамія закликала байкерів зняти з мотоциклів «георгіївські стрічки», пояснивши, що вони ображають почуття грузин, у зв'язку з тим, що 20% територій Грузії окуповані Росією. Натомість росіяни відмовилися знімати «георгіївську стрічку» та запропонували грузинці звертатися в поліцію та прикордонну службу. Оскільки, мовляв, байкерів обвішаних «георгіївськими стрічками» без проблем пропустили на кордоні. Коли ж Інга Арахамія зняла стрічку з одного із транспортних засобів росіян,  один з них розбив їй мобільний телефон. Жінка повідомила про подію в поліцію.

ІА "Вголос": НОВИНИ