[media=134496,134497] 

У вівторок, 7 серпня, поблизу села Олександрія, що на Рівненщині, чоловік на Audi Q7 з іноземною реєстрацією збив на смерть велосипедиста.

Про це повідомляє UA:Рівне у Facebook.

Як розповіла дружина загиблого, 58-річний чоловік повертався з роботи - працював у будинку для літніх людей сантехніком. Завжди їздив на роботу велосипедом.

За словами видання, за кермом Audi Q7 на іноземній реєстрації був депутат Сарненської райради 35-річний Петро Зембицький. Цю інформацію підтвердив заступник начальника Головного управління поліції в Рівненській області Олександр Панасюк.

Також у поліції підтвердили, що водій автомобіля на іноземній реєстрації перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,27 проміле алкоголю в його організмі.

За фактом ДТП слідчі порушили кримінальне провадження. Водія не затримували. Олександр Панасюк повідомив, що призначені експертизи, які проведуть першочергово.

За їхніми результатами ухвалюватимуть рішення, чи оголошувати депутату підозру. Зробити це можна буде за погодженням з прокурором області через депутатський статус водія.

Нагадаємо, що наприкінці липня на Рівненщині поблизу селища Мізоч Здолбунівського району автомобіль збив жінку із двома дітьми, які йшли узбіччям.

ІА "Вголос": НОВИНИ