[media=146013,146014,146015] 

«Зараз на повороті з Житомирської траси на село Білогородка масштабне ДТП з тяжко травмованими. Винуватець ДТП за попередньою інформацією суддя Києво-Святошинського суду Усатов Дмитро Дмитрович (дружина теж суддя Солом'янського суду Усатова Ірина) знаходиться в стані сильного алкогольного сп'яніння і в кареті швидкої допомоги намагається покинути місце злочину», - написав народний депутат Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook.

За словами Мосійчука, місцеві водії заблокували автомобіль швидкої допомоги.

Як повідомляється, суддя, перебуваючи за кермом автомобіля Ford в стані алкогольного сп'яніння, виїхав на зустрічну смугу і врізався в автомобіль Renault, який від удару вилетів у кювет і перекинувся на бік.

Водій Renault госпіталізований з травмами хребта.

«Суддя ж поводився спочатку досить нормально (якщо можна так сказати), пройшов тест на приладі Драгер, який показав 1,52 проміле. Після того, як на місце приїхала дружина пана судді, теж суддя - Усатова Ірина Анатоліївна (Солом'янський районний суд), він почав «різко хворіти», хоча лікарі швидкої, які приїжджали спочатку на місце події, лише констатували сильне алкогольне сп'яніння. Дружина судді викликала йому ще одну швидку, яку зі «смертельно хворим» суддею заблокували небайдужі місцеві жителі і довгий час не давали поїхати з місця ДТП», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на місці аварії працюють наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група і кілька співробітників СБУ.

ІА "Вголос": НОВИНИ