Жахливе вбивство сталося у Краматорську Донецької області. Молодик під дією алкоголю забив до смерті матір, з якою у нього виникла словесна перепалка. Про це повідомялє прес-служба місцевої поліції.

Виклик про смерть 52-річної жінки надійшов до Краматорського відділу поліції від сусідки загиблої. Правоохоронці виїхали за вказаною адресою та виявили труп зі слідами насильницької смерті.

У вчиненні злочину запідозрили сина загиблої. «Спочатку чоловік не визнавав своєї провини, однак на місці злочину оперативники зібрали достатньо доказів його причетності до злочину. Завдяки їм чоловік все ж таки розповів, що трапилося», - підкреслюється у повідомленні.

Так правоохоронці встановили, що три дні тому між затриманим і потерпілою стався словесний конфлікт. Під дією алкоголю син почав бити матір, поки вона не померла. Після скоєного він жив у квартирі з тілом жінки та продовжував пиячити.

За вказаним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

ІА "Вголос": НОВИНИ