Патрульна поліція Львівщини повідомляє, що екіпаж помітив автомобіль Volkswagen Polo, який порушив правила дорожнього руху. Патрульні дали вказівку зупинитися водієві, однак він її проігнорував.

«Вимоги у гучномовець, звукові сигнали та увімкнені червоні та сині проблискові маячки для чоловіка виявилися не аргументом для зупинки. Залучивши підмогу, цей транспортний засіб зупинили на вулиці Рахівській, однак водій вирішив і в подальшому уникати зустрічі з поліцейськими, тому вибіг з автомобіля та спробував накивати п‘ятами», - йдеться у повідомленні.

Врешті, 25-річного чоловіка затримали.

Правоохоронці також зазначають, що під час спілкування із водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Однак, від перевірки на тверезість чоловік відмовився.

«Патрульні склали протокол затримання на порушника, а також протоколи за керування в нетверезому стані та невиконання вимога поліцейського про зупинку. Також винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Автомобіль водія евакуювали на арештмайданчик, оскільки він суттєво перешкоджав рухові», - кажуть поліцейські.

Загалом цієї ночі патрульні склали 7 протоколів на водіїв, які перебували в стані наркотичного або алкогольного сп‘яніння за кермом. 

ІА "Вголос": НОВИНИ