Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

На Президії проголосували за порядок денний наступного пленарного засідання обласної ради. Загалом до нього увійшло близько 50-ти питань різного спрямування. 

Досить велика кількість важливих для області питань була перенесена на третє засідання облради. До речі, значна частина із них й досі не мають ніяких додатків.

Наприклад, відсутні матеріали щодо таких питань:
- Про інформацію щодо стану забезпечення виконання робіт із будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг у Львівській області;
- Про затвердження Програми проведення обласного конкурсу мікро проектів;
- Про реалізацію проекту «Будівництва магістрального газопроводу-інтерконектора «Дроздовичі-Більче-Волиця».

Перенесли розгляд таких важливих питань:
- Про стан і перспективи транскордонного та регіонального співробітництва Львівської області із регіонами-партнерами;
- Про інформацію щодо реформування місцевого самоврядування і територіальної організації влади, децентралізації повноважень виконавчої влади та об’єднання територіальних громад у Львівській області;
- Про стан пасажирських перевезень на території Львівської області.

«У тому переліку, який буде розглядатися на сесії, є цілий ряд важливих питань, з яких відсутня інформація для аналізу депутатами. Як ми можемо розглядати питання, якщо немає попередньої інформації. Наприклад, чи важливо було би знати депутатам, яку суму коштів витрачено на ремонти доріг і де є ці дороги? Оскільки на Львівщині цього року є величезна сума коштів на дороги і ми підозрюємо, що відсутність належної інформації буде сприяти корупції в цьому питанні. Тобто, є лише назва питання, яке ми можемо прочитати. А за що голосувати?», - прокоментував ситуацію голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олег Панькевич.

ІА "Вголос": НОВИНИ