Протягом літа журналісти радіостанції контактували, спілкувалися із зірками нашого спорту, їхніми тренерами. Усі вони ділилися з нами тим, що їх надихає, мотивує не здаватися та здобувати нові перемоги. Ініціатором такого проекту є програмний директор радіо «Вголос» Уляна Антоник.

 

«Спорт – це одна із провідних тем, яка є цікавою для наших слухачів. Тому, окрім спеціалізованої програми «Генде Гох», ми часто і при першій нагоді запрошуємо в гості спортсменів.  Чомусь склалося так, що ми звикли чути, читати якісь мотивуючі слова, цитати світових зірок спорту. Ми, звичайно їх любимо і поважаємо, але вони для нас такі недосяжні. У першу чергу, ми пишаємося українськими спортсменами! Тому й виникла ідея познайомитися самим і познайомити наших слухачів із думками саме наших спортсменів. Тим більше, у Львові живе достатньо зірок українського спорту! Це і Яна Шемякіна – олімпійська чемпіонка, і Марія Музичук – чемпіонка світу з шахів, і Станіслав Горуна – призер чемпіонату світу та кращий каратист України, Олена Овчиннікова – чемпіонка світу з кікбоксингу…»

 

Проект втілювала у життя журналістка та ведуча спортивних новин на радіо «Вголос» Христина Петрик.

 

«Працювати зі спортсменами було непросто, адже у кожного щільний графік змагань, тренування, не так багато часу вони проводять у Львові. Але, коли вдавалося домовитися про зустріч і на радіо приходили наші спортсмени, їх зустрічали по особливому! Знаєте, не кожного дня зустрічаєш накачаних чоловіків, зростом майже 2 метри! Або ж стрункі, підтягнуті гімнастки чи фехтувальниці. Коли тиснеш їм руку, то розумієш за що, і думаєш: «Оце люди з силою волі! Це живий проект, ми постійно будемо спілкуватися зі спортсменами, записувати нові цитати і таким чином поповнювати нашу базу».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ