[media=135350] 

Дідуся-інваліда, який працює охоронцем одного із житлових будинків, побили радник міського голови Харкова Геннадія Кернеса, боєць харківського «Оплоту» Станислав Миргородський, а також Вікторія Грецька-Миргородська, яка теж працює у Харківській міськраді.

Про це пише блогер Мирослав Олешко.

«Дід, 72 роки, пенсіонер, інвалід другої групи. Працює охоронцем в житловому будинку. У мене самого дідусь такого ж віку інвалід!», - оборюється блогер.

Дідусь сам не розумів, як йому вдалось вижити після нападу.

«Я сиджу, працюю. Краєм ока бачив, що заходив чоловік високий, міцний, хвилини дві мовчання. Потім ззаду два удари, я нічого не пам'ятаю. Очі відкрив - я на підлозі. Відчуваю, що лице пливе, груди болять. Виявляється, коли той чоловік мене вирубив, то Миргородська ще і по грудях била», - розповідає постраждалий.

Пенсіонер дотягнувся рукою до столу і зміг натиснути на «тривожну кнопку». Після приїзду поліції, його доставили в лікарню швидкої.

Зрозумівши наслідки скоєного, подружжя Миргородських заявило, що вони нікого не били. Підтримує їх і проросійське видання «СТРАНА».

«Тепер каже, що це дід її (Миргородську, - ред.) побив, проте не може надати жодних фотодоказів. Добре, хоч не каже, що старий дід побив її чоловіка боксера. Дід тримається та каже, що його не купити ні за які гроші. Він буде судитися та вимагати справедливого рішення», - наголошує блогер.

ІА "Вголос": НОВИНИ