Про це повідомляє спільнота «ЄвроМайдан – EuroMaydan» у Facebook.

«На одному з найдорожчих гірськолижних курортів світу – Courchevel, на висоті 1850 метрів у ресторані «La Mangeori» весь зал співає гімн України разом з простим працівником птахофабрики Юрієм Косюком і запиває це все його замовленням на «Dom Peregnon» по 1200 євро за пляшку», – йдеться у повідомленні.

На сайті для подорожей «TripAdvisor» можна знайти інформацію про елітний алкоголь ресторану «La Mangeori». Згідно з прейскурантом, шампанське «Dom Peregnion» 2005 року випуску справді коштує по 1200 євро за пляшку.

За словами активістів, під час відпочинку в ресторані «La Mangeori» позаштатний радник президента України замовив понад 50 пляшок шампанського «Dom Peregnion», а це близько 60 тисяч євро.

«Дякуємо парламентарям і уряду за мільярдні субсидії та дотації вітчизняному птахівництву.  Підкорили Куршевель, підкоримо і Сейшели. 
Слава Україні!!!», – резюмується у повідомленні.

Як писав «Вголос», Генеральний прокурор України Юрій Луценко напередодні Нового року відпочив із родиною на Сейшельських островах у Індійському океані. За інформацією журналістів, там родина глави ГПУ орендувала три вілли.

Разом з тим, журналісти «Схем» повідомляли, що відпочинок генпрокурора коштував щонайменше 52 тисячі євро.

Нагадаємо, новорічні канікули Президент Порошенко провів на Мальдівах, заплативши за відпочинок майже 500 тисяч доларів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ