«Фракції Партії регіонів можуть бути створені в усіх без винятку радах Львівщини: і у Львівській обласній, і у Львівській міській також», – заявив народний депутат України, голова ЛОВ Партії регіонів Олексій Радзієвський.

«Ведуться консультації з місцевими депутатами про створення в усіх без винятку радах Львівської області – у Львівській обласній і у Львівській міській також – про створення у цих радах фракцій Партії регіонів. Проводяться відповідні зустрічі, переговори. Тенденція така: депутати Львівщини втомилися від невизначеності. В індивідуальних розмовах вони засуджують дії обласної адміністрації та обласної ради, спрямовані на дестабілізацію політичної ситуації в області. Більш того, вони демонструють бажання долучитися до державотворчих процесів, пов’язаних з вирішенням конкретних проблем Львівщини. Ми вітаємо такі бажання. Я не можу називати точну кількість депутатів у радах Львівщини, котрі до нас приєднаються. Це питання буде остаточно визначено у першій декаді вересня. Ймовірність створення наших фракцій чи депутатських груп в усіх радах Львівщини є», – наголосив О.Радзієвський.

Народний депутат відмовився назвати політичні сили, з представниками яких ПР веде переговори у радах Львівщини. На пряме запитання: «Чи не є це головно представники фракцій «Наша Україна»?», Олексій Радзієвський відповів: «Я б не хотів давати відповідь на це запитання, оскільки це буде не зовсім коректно стосовно учасників переговорного процесу».

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ