Про це інформує власкор «Вголосу».

Зокрема, 16 березня відповідні рішення підтримали Рожищенська та Старовижівська райради. А 17 березня за такі звернення до президента, парламенту та уряду проголосувала Ківерцівська райрада. У зверненнях висловлюється повна підтримка учасників блокади окупованих територій Донбасу та засуджуються силові дії влади, спрямовані на відновлення торгівлі на крові.

Також вимагається негайно звільнити усіх затриманих та припинити переслідування учасників блокади торгівлі з «ДНР» і «ЛНР». Крім того, у проектах рішень райрад міститься вимога звільнити з займаних посад міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, заступника голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна, негайно прийняти закон про окуповані території.

Ківерцівська райрада з ініціативи ВО «Свобода» також внесла у звернення вимогу щодо звільнення першого заступника голови СБУ - керівника Антитерористичного центру при СБУ Віталія Малікова. Також депутати районних рад проголосували за звернення щодо припинення роботи російських банків в Україні.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ