[media=120979,120980,120981] 

Інформацію про їхню участь розміщено на сайті форуму, повідомляє Gazeta.ru.

Царьов узяв участь у дискусії на тему «Війна і мир: політика і економіка». У своєму виступі він заявив, що причиною війни в Україні стала Угода про асоціацію з ЄС. Він додав, що мета угоди про асоціацію була в тому, щоб стати «колонією Європи». Царьов зазначив, що Росія втратила через ситуацію в Україні суму «трохи менше ніж 200 млрд дол.».

Терорист Стрєлков узяв участь у завершальній дискусії форуму. У своєму виступі він розповів про круглий стіл на тему «Третя політична сила. Активізація регіональних еліт».

«Зійшлися на тому, що в країні настала системна криза, в тому числі криза влади, або ми перебуваємо на порозі цієї кризи», – повідомив Стрєлков.

«Екс-міністр оборони» фейкової «ДНР» заявив, що в Росії між владою й опозицією складно знайти різницю, і зазначив, що навіть несистемна опозиція близька до чинної влади.

«Стратегічно і влада, і ліберальна опозиція стоять на одній основі, на безумовній презумпції Заходу, на тому, що потрібно вбудовуватися в західний світ», – повідомив Стрєлков, додавши, що для відстоювання інтересів Росії «потрібна третя сила».

ІА "Вголос": НОВИНИ