Про це повідомляє Адміністрація Президента.

«Проведення російською окупаційною адміністрацією так званих виборів президента РФ в тимчасово окупованому Криму є черговим брутальним порушенням Росією міжнародного права. Це й не дивно для країни, яка систематично і свідомо протиставляє себе усьому зовнішньому світові.

Так звані вибори в Криму – ще одне свідчення зневаги Кремля до основоположних документів та принципів, на яких протягом 70-ти років базуються міжнародний мир та безпека, зокрема Статут ООН та Гельсінський заключний акт», – заявив Порошенко.

Порошенко назвав нікчемними результати «виборів» в окупованому Росією Криму.

«Результати незаконного голосування є нікчемними та не матимуть жодних правових наслідків. Легітимними президентськими виборами в Криму можуть бути лише вибори Президента України. Чергова ж спроба Кремля легітимізувати агресію та анексію повністю приречена на провал», – заявив Порошенко.

«Я вдячний тим кримчанам, які не взяли участь у цьому фарсі, незважаючи на серйозний тиск, якого вони зазнавали. Їм погрожували, примушували, зазивали на так звані дільниці подарунками. Але їхній мовчазний протест красномовно засвідчив – Крим – це Україна!!!», – заявив Порошенко.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ