Про це повідомляється на сайті закупівель «Prozorro», повідомляють НГ.Львів.

Очікувана вартість будівництва становила 22 млн грн. Переможець повинен побудувати дошкільний заклад, а також укомплектувати його меблями, спортивним інвентарем, сантехнікою та провести благоустрій території.

Загалом участь у аукціоні брали чотири компанії: ТОВ «Буд-Тайм», ТОВ «Вест Білдінг Груп», ТОВ «Ферозіт» та ТОВ «БК Сучасні будівельні рішення».

Найдешевшою була пропозиція ТОВ  «Буд-Тайм» – майже 15,5 млн грн. Проте її пропозицію тендерний комітет відхилив, оскільки компанія не надала усіх необхідних документів, а саме банківської гарантії, актів приймання-передачі попередніх виконаних робіт, а також інформації про освіту та кваліфікацію деяких працівників.

У документах про попередній досвід «Вест Білдінг Груп» надало інформацію про співпрацю з ТОВ «Львівський будівельний холдинг», одним із колишніх власників якого був Ігор Гринкевич, чоловік Світлани Гринкевич. Ще у 2016 році вона разом Василиною Пулик та Оленою Сапігою були співвласниками «Вест Білдінг Груп», свідчать дані YouControl. Олена Сапіга є донькою начальника Національної академії сухопутних військ Павла Ткачука.

Наразі власником «Вест Білдінг Груп» є Наталія Тимрук-Середа.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ