Про це повідомляється у системі «Прозорро», пишуть Наші гроші.

До кінця року поставлять систему відеоспостереження роздільною здатністю не менше 120 пікселів на метр із можливістю розпізнавання людей і машин за допомогою:

чотирьох камер 30 Мп з об’єктивом 70-200 мм на даху будинку №28 на майдані Конституції;

трьох камер 8 Мп з об’єктивом 4,3-8 мм на даху будинку №28 на майдані Конституції;

камери 8 Мп з об’єктивом 70-200 мм на даху будинку №2 на Бурсацькому узвозі;

камери 8 Мп з об’єктивом 200 мм на даху будинку №9 по вул. Університетській;

камери 5 Мп з об’єктивом 8-22 мм на даху будинку №9 по вул. Університетській;

камери 8 Мп з об’єктивом 4,3-8 мм на даху будинку №9 по вул. Університетській;

камери 5 Мп з об’єктивом 8-22 мм на даху будинку №9 на майдані Конституції;

камери 5 Мп з об’єктивом 8-22 мм на даху будинку №20 на майдані Конституції;

двох камер 8 Мп з об’єктивом 200 мм на даху будинку №16 на майдані Конституції;

камери 8 Мп з об’єктивом 4,3-8 мм на даху будинку №16 на майдані Конституції;

камери 8 Мп з об’єктивом 200 мм на даху будинку №26 на майдані Конституції.

Планується прокласти нові волоконно-оптичні мережі до комутатора і поєднати цю систему з системою безпеки на площі Свободи, яку теж робили «Українські новітні телекомунікації».

Повний перелік пропонованого переможцем обладнання наведено у таблиці нижче. Як і на тендері щодо майдану Свободи, виробником камер і кожухів є канадська компанія «Avigilon». Ціни окремих найменувань не опубліковані, тому їх неможливо порівняти з ринковими на предмет можливого завищення. Гарантійний строк становить три роки.

Ціна угоди на відсоток нижча від очікуваної вартості закупівлі в 5,20 млн грн.

Засновником «Українських новітніх телекомунікацій» нині є ТОВ «Конкорд Консалтинг» Ігоря Мазепи, власника інвестиційної компанії «Concorde Capital».

Раніше власниками «УНТ» були Ірина Луценко і Степан Нарембік – дружина та тесть генпрокурора Юрія Луценка.

Нагадаємо, Генпрокуратура веде кримінальне провадження по фактам роздачі землі у Харкові кооперативам, пов’язаним з оточенням Кернеса. Однак по цій справі нікого не арештовано. Натомість Харківська міськрада нещодавно запланувала віддати землю по «кооперативній схемі» людям з оточення голови адміністрації президента Ігоря Райніна.

Єдиним конкурентом був харківський інтернет-провайдер ТОВ «Радіо-Лінк» Андрія Солошенка, Олександра Крушельницького та Олега Кірєєва, які також володіють ТОВ «Ваша Безпека Плюс» із Тарасом Шевченком. Фірма-суперник є співзасновником ТОВ «Радіо-Лінк Смарт» і ТОВ «Радіо-Лінк Плюс» разом із Наталією Нікітюк і Юлією Резніченко. Остання – дружина Дмитра Резніченка, який у березні був заступником начальника управління і начальником відділу протидії корупції у податковій сфері ГУ ДФС у Харківській області. З його декларації за 2016 рік відомо, що Юлія Резніченко має трохи акцій АТ «Трест Житлобуд-1» Олександра Харченка – екс-депутата Харківської облради від Партії регіонів, а нині – члена виконкому Харківської міськради.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ