Про це повідомляє прес-служба операції Об'єднаних сил.

«Найактивніші бойові дії тривали в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Луганське, Авдіївка, Піски, Троїцьке, Широкіне. Російсько-окупаційні війська 22 рази відкривали вогонь з артилерії та мінометів, 2 рази з танку. Підрозділи Об'єднаних сил давали адекватну відповідь та вели активну оборону», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, під час патрулювання району оборони потрапила у засідку група військовослужбовців механізованого батальйону, що діє на Горлівському напрямку. На місце події прибула резервна група з найближчого опорного пункту. Після короткого вогневого зіткнення, резервна група переслідувала противника, під час якого трьох бойовиків було знищено на лінії зіткнення.

Окупанти продовжують грубо порушувати норми Міжнародного гуманітарного права. Вчора, 6 травня, ними двічі було обстріляно з гармат калібру 152 та 122 мм населені пункти Зайцеве та Нікольське, що на околиці міста Горлівка Донецької області.

Поточної доби, вночі 7 травня, ворог проявляв активність на Луганському та Донецькому напрямках.

Внаслідок активних оборонних бойових дій минулої доби є один загиблий та чотири поранених. Наразі пораненим надається кваліфікована медична допомога у госпіталі.

За даними розвідки, трьох окупантів знищено та 5 поранено.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ