Американські знаменитості, серед яких актори Роберт де Ніро, Мартін Шин, Лоуренс Фішборн, Софія Буш і письменник Стівен Кінг, взяли участь антиросійському ролику, в якому звинуватили Трампа у змові з Москвою. Ролик опублікували на NowThis у Twitter. ‏ На ролику представники шоу-бізнесу та сфери культури розповідають, як у 2016 році Росія втрутилася у президентські вибори в США, що було не інакше, як «атакою на демократію». Вони сказали про те, що Росія провела масивну таємну операцію, щоб допомогти Трампу очолити державу. Зокрема, під час передвиборної кампанії оточення Трампа здійснило понад 200 контактів із російськими оперативниками, зазначається у відео.

[embed]https://twitter.com/nowthisnews/status/1141899287485407235[/embed]

 

У відеоролику знаменитості наводять цитати з доповіді спеціального прокурора Роберта Мюллера, який очолював розслідування ймовірного втручання Росії в американські президентські вибори 2016 року.

Спростування, які звучать з Білого дому, зірки називають пропагандою і брехнею. Вони пообіцяли притягнути Дональда Трампа до відповідальності. «Ніхто – навіть президент Сполучених Штатів – не вищий за закон», – резюмували учасники відео.

Нагадаємо, сенат підтримав законопроєкт, що заборонятиме в’їзд до США особам, які втручались в американські вибори.

ІА "Вголос": НОВИНИ