Про це пише New York Post.

«Ми турбувалися про них, тому що це було дивно, але ми нічого не могли зробити. Вони нікого не пускали, і ми не знали їх адреси», – розповіла Єлизавета Джей Флорес, чия сестра Луїза Анна Турпін і зять Девід Алан Турпін були заарештовані за знущання і створення небезпечної ситуації для життя дітей.

«Я не бачила її 19 років. Час від часу ми розмовляли по телефону, але кожен раз, коли я просила дати поговорити з дітьми, вона не дозволяла мені. Це було не дуже схоже на правильне виховання, але я ніяк не очікувала, що все відбувалося ось так », – розповідає сестра.

Флорес зазначила, що її батьки теж багато раз намагалися відвідати сім'ю, але їх ніколи не пускали на поріг будинку.

«Мої батьки кілька разів бронювали рейси, щоб злітати провідати дітей, але кожен раз, як тільки вони добиралися до міста, їм не говорили, куди їхати далі. Мої батьки померли, так і не побачивши дітей », – згадує жінка.

Нагадаємо, поліція Каліфорнії затримала сімейну пару, яку підозрюють в тому, що ті тримали своїх дітей в ув'язненні. У будинку в каліфорнійському місті Перріс поліцейські виявили 13 дітей. Молодшій дитині – 2 роки. Старшому вже 29. Деякі з них були прикуті ланцюгами до ліжок. 

ІА "Вголос": НОВИНИ