Родзинки - це дуже популярний продукт, котрий прийнято вважати корисним. Проте не всім можна їсти цей смачний перекус.
Про це повідомляють у виданні Kontrakty.
Так, родзинки золотистого кольору можуть завдати шкоди вашому організму. Оскільки їх сушать в дегідраторі й для збереження кольору додають діоксид сірки в якості консерванту. А тому прийнято вважати, що корисними є лише родзинки коричневого кольору, оскільки їх сушать на сонці.
Кому категорично заборонено їсти родзинки:
- Хворим на виразку шлунка;
- при ожирінні та серцевій недостатності;
- при туберкульозі та виразковій хворобі порожнини рота;
- з обережністю родзинки потрібно їсти алергікам і людям з цукровим діабетом.
Більше новин читайте за посиланнями:
- Скандальний Кива «накинувся» на журналіста в Раді (відео)
- До -14 градусів і сніг з дощем: синоптики дали прогноз погоди на 6 лютого
- В Україну постачатимуть вакцину від коронавірсу з Індії: у МОЗ розкрили деталі
ІА "Вголос": НОВИНИ