Родзинки - це дуже популярний продукт, котрий прийнято вважати корисним. Проте не всім можна їсти цей смачний перекус.

Про це повідомляють у виданні Kontrakty.

Так, родзинки золотистого кольору можуть завдати шкоди вашому організму. Оскільки їх сушать в дегідраторі й для збереження кольору додають діоксид сірки в якості консерванту. А тому прийнято вважати, що корисними є лише родзинки коричневого кольору, оскільки їх сушать на сонці.

Кому категорично заборонено їсти родзинки:

  • Хворим на виразку шлунка;
  • при ожирінні та серцевій недостатності;
  • при туберкульозі та виразковій хворобі порожнини рота;
  • з обережністю родзинки потрібно їсти алергікам і людям з цукровим діабетом.

Більше новин читайте за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ