Свято прощання з колядою під назвою «Рогізном ходить коляда» відбулося за участі активістів села, шкільного вертепу (кер. Б.Гладка), «Маланки» (кер. У.Богів ), церковного хору села (кер. М. Гнатів), вокально-інструментального гурту «Рогозяни», учасників художньої самодіяльності Народного дому та громади, яка чисельно зійшлася поколядувати. Щедро засівали на здоров’я та всякі гаразди Василі різних поколінь. Найменший – Василько Жохов, йому 14 січня (на Василя) виповнилося 4 рочки.

А яке ж це свято без гостей?! І до Рогізна на коляду завітали бажані та щирі гості: вокально-хореографічний гурт «Оберіг» (керівник М.Кузишин) та представники Благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце». Зі словами вдячності до колядників звернулися сільський депутат В. Барняк та війт села Г.Кухта, який відзначив гостей, церковний хор та адміністрацію Народного дому грамотами.

Дівчата та хлопці в українських одностроях щедро пригощали присутніх у залі різдвяними пампушками, а приватні підприємці Ю. Іринчук та О.Шминець всіх колядників – солодощами та фруктами.

ІА "Вголос": НОВИНИ