«Незважаючи на світову економічну кризу, Юлії Тимошенко, загалом, вдалося виконати головні положення Регіональної угоди між Кабінетом міністрів та Львівською облрадою і ОДА, яка передбачала фінансування з державного бюджету в розмірі 3,255 млрд. грн.», - йдеться у повідомленні прес-служби Романа Ілика.

«Окрім цілодобового водопостачання міста Львова, завдяки урядовому фінансуванню на Львівщині вдалося досягти відчутних успіхів у реструктуризації та розвитку базових галузей промисловості, будівництві соціально важливих об’єктів, будівництві та реконструкції доріг та ін. Наприклад, цього року з допомогою Уряду нам вдалося завершити будівництво шкіл у Турківському, Золочівському та Миколаївському районах, відремонтувати Львівську обласну клінічну лікарню, лікарні у Бориславі та Червонограді. Також, не забуваймо, що саме завдяки урядовим капіталовкладенням в інфраструктуру області та особистим гарантіям Юлії Тимошенко, Львів закріпив за собою право приймати Євро – 2012» – сказав він.

«Звичайно, можна говорити, що виділених Урядом коштів недостатньо, – заявив Роман Ілик, – але ж Львівська область не єдина. У теперішніх скрутних умовах Уряд повинен зважати на потреби всієї України, а не окремого регіону».

Нагадаємо, що 29 грудня прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко запустила у Львові систему цілодобового водопостачання.

ІА "Вголос": НОВИНИ