ФСБ Росії опублікувала відеозапис допиту українських моряків із кораблів, які були захоплені під час нападу в Азовському морі.

Про це повідомляє "ТАСС«.

Так, на оприлюднених відеокадрах присутні троє українських моряків: капітан третього рангу, командир дивізіону суден забезпечення військово-морської бази »Південь« ВМС України Володимир Лісовий, матрос катеру »Нікополь" Сергій Цібізов і Андрій Драч, якого російська ФСБ раніше назвала «агентом СБУ».

Нагадаємо, Верховна Рада України ухвалила введення воєнного стану в Україні терміном на 30 днів. Однак, як уточнив Порошенко, воєнний стан буде введено не у всій Україні.

Нагадаємо, 25 листопада ввечері Росія атакувала українські катери у Керченській протоці. У Мережі з’явилося відео атаки.

За даними ВМС України, шестеро українських військовослужбовців отримали поранення. Московити ж кажуть, що внаслідок атаки в морі “отримали легкі поранення” троє українських військових. Разом з тим, один з поранених російськими прикордонниками в Керченській протоці українських моряків перебуває в критичному стані.

Також Росія захопила три українські військові катери.

ІА "Вголос": НОВИНИ