Відпустка триватиме з 27 липня по 16 серпня, повідомили в прес-службах компаній.

Представник «АвтоВАЗу» запевняє, що 17 серпня завод повернеться до роботи у звичайному режимі.

Цього ж дня планує відновити роботу і завод «GM-АвтоВАЗ». Як раніше повідомляв представник «GM-АвтоВАЗ», на час зупинки конвеєра на підприємстві проводитимуть профілактичне обслуговування обладнання.

Lada Vesta»Lada X-ray»<span title="В свою очередь председатель официального профсоюза " АвтоВАЗа"="" Сергей="" Зайцев="" сообщал,="" что="" на="" предприятии="" во="" время="" отпуска="" будут="" задействованы="" службы,="" связанные="" с="" ремонтом,="" обслуживанием="" и="" поддержанием="" работоспособности="" оборудования,="" а="" также="" разработкой="" проектов,="" в="" том="" числе="" lada="" vesta="" "ada"="">.

Корпоративну відпустку на підприємствах було введено влітку 2014 року з урахуванням досвіду різних підприємств автомобілебудування.

2015-го обидва підприємства зупиняли конвеєр з 31 грудня по 18 січня у зв'язку з новорічними святами і тижневою корпоративною відпусткою. У травні керівництво підприємств оголосило додаткові до травневих свят чотири дні канікул, через що «АвтоВАЗ» і «GM-АвтоВАЗ» не працювали з 1 по 11 травня.

ІА "Вголос": НОВИНИ