Про це у вівторок, 2 лютого, повідомляє російський телеканал «Дождь» з посиланням на два джерела, близькі до виробника фільму - компанії Knightsbridge Entertainment.

Зйомки почнуться навесні 2016 і пройдуть у Росії, Америці і Європі. Вихід фільму запланований на весну 2017 року.

Проект фільму вже є на сайті компанії, а також на сайті бази даних про кіно iMDB. На обох ресурсах проект називається Putin, а поруч із заголовком зазначено, що картина перебуває в стадії розробки («in development»). Продюсером проекту виступає Марк Деймон.

Один з топ-менеджерів Knights Bridge Entertainment Валерій Саарян, що представляє інтереси компанії на території Європи та Азії, підтвердив, що робота над фільмом Putin велася весь останній рік і зараз затверджується фінальна версія сценарію. Розголошувати додаткові деталі Саарян не став, повідомивши, що над сценарієм фільму працювали три учасники, а ім'я режисера «у всіх на слуху».

У кастингу фільму задіяні відразу кілька зірок Голлівуду першої величини, пояснив Саарян, але їх імена представник компанії також відмовився розкривати до початку зйомок.

За словами представника компанії, жанр фільму - політичний трилер з фактами з життя та роботи президента, який опинився на вершині світової політики. «Від офіцера КДБ, прем'єр-міністра - до президента. Людина-міф. Погляд на особисте життя і кар'єру одного з найвпливовіших людей світу», - сказано в описі проекту.

У січні в інтерв'ю німецькому виданню Welt am Sonntag Ді Капріо сказав, що не проти зіграти російського президента. «Путін був би дуже-дуже-дуже цікавим, я б із задоволенням зіграв його», - сказав актор виданню.

ІА "Вголос": НОВИНИ