Як повідомляє ВВС, розмір штрафу склав 14,5 тисяч доларів, в який увійшли санкції відразу за три порушення - попередження під час гри, загальні штрафні санкції та поведінку після матчу. Таким чином, росіянину довелося віддати Вімблдону майже всі зароблені призові за вихід до другого кола.

У матчі проти Бемельманса Медведєв повернувся в гру після рахунку 0:2 за сетами, а у вирішальній партії вів з рахунком 2:0 з брейком, але тут же віддав свою подачу. Після цього Медведєв підійшов до судді на вишці і попросив покликати супервайзера, щоб поміняти арбітра. На думку росіянина, арбітр матчу Маріана Алвеш оцінювала епізоди упереджено по відношенню до нього.

Після цього моменту Медведєв віддав три гейми поспіль і поступився у вирішальному сеті з рахунком 3:6. Після закінчення поєдинку він дістав гаманець і кинув в суддю кілька монет, але пізніше заявив, що це нічого не значило.

«Я був розчарований результатом матчу. Після великої перемоги в першому колі мені було дуже прикро. Взагалі, матч для мене складався не дуже добре. Так що я був засмучений. І я погарячкував, дуже погано вчинив. Приношу свої вибачення. Це нічого не значило. я просто збирав свої речі і побачив свій гаманець. Як я вже сказав, я погарячкував і зробив дурість. Я був готовий піти з корту, але в підсумку все ось так вийшло», – заявив росіянин.

Відзначимо, що в першому колі Медведєву вдалося вибити з Вімблдону п'ятого сіяного швейцарця Стена Ваврінку.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ