Про це повідомляє УНІАН з посиланням на офіційний сайт організації.

«Грунтуючись на представленому звіті робочої групи та рекомендаціях Рада IAAF прийняв рішення поки не відновлювати членство ВФЛА. В російському спорті зберігається ряд невирішених питань, які не задовольняють критеріям відновлення членства ВФЛА», — наголошується в заяві IAAF.

У міжнародній федерації визнали, що Всеросійська федерація легкої атлетики зробила низку важливих кроків, але цього недостатньо.

«ВФЛА не буде відновлено, поки в повному обсязі не запрацює Російське антидопінгове агентство (РУСАДА). Якщо все буде йти за планом, РУСАДА буде відновлена в листопаді 2017 року. Що означає, що ми не рекомендуємо відновлювати ВФЛА до цього моменту», — заявив голова робочої група IAAF з питання відновлення членства ВФЛА Руне Андерсен.

Нагадаємо, легкоатлети РФ були відсторонені від всіх міжнародних змагань в листопаді 2015 року. Зокрема, команда в повному складі пропустила Олімпіаду-2016 в Ріо. Єдиний виняток становила стрибунка в довжину Дар'я Клішина, яка живе і тренується в США. На Олімпіаді вона посіла 9-е місце.

ІА "Вголос": НОВИНИ