Про це йдеться в прес-релізі Rambler, пише Liga.Net.

«Читачі з регіонів України будуть в курсі всього, що відбувається в кожному з 25 найбільших міст країни, а також зможуть стежити за інформацією про погоду і курсах валют. Крім читання новин користувачі тепер можуть завести пошту @ rambler.ua. Всі бажаючі зможуть зберегти і перенести заблоковану поштову скриньку з іншого сервісу і продовжити використовувати його зі старою адресою», - сказано в повідомленні.

За інформацією видання ВедомостиRambler не відкриває підрозділ в Україні, а сервіси для українців і новини для них будуть робити співробітники російського офісу.

«Ми відреагували на звернення українських користувачів в нашу службу підтримки і сподіваємося, що можливість оптимізації комунікації буде вище політики», - заявили в холдингу.

Також повідомляється, що Rambler не обговорював своє рішення з українською владою, і у холдингу немає впевненості, що він не потрапить під санкції, як Яндекс або Mail.ru.

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій). Санкції торкнулися соціальних мереж ВКонтакте і Одноклассники, а також сервісів Mail.ru і Яндекса.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ