Зокрема, журналіст під час інтерв'ю на радіо "Ехо Москви« розмірковував про рівність народів. Для порівняння він згадав Англію і Туркменістан, між якими »велика різниця вкладів«.

»Є світові культури, є локальні культури. Є, взагалі, спірні культури, як ті хлопці, які американського проповідника з луків днями вбили, якщо пам'ятаєте. Тобто нерозумно заперечувати, що не те, що деякі рівніші – що у одних внесок більше, в інших менше, третина – взагалі, українці, вибачте", – сказав Кашин.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1245&v=ei5Y6e89UIk

Ці принизливі слова викликали обурення в мережі.

Зокрема, український журналіст Денис Казанський у відповідь на це у своєму Twitter назвав Росію країна, де переміг нацизм.

«Ось вона – справжня країна перемігшого нацизму. Що вже про Соловйова говорити, коли на Ехо таке йде в ефір», – написав Казанський.

Юзери також обурились через слова російського журналіста.

«Це чистий фашизм. Спершу виморити чверть населення Голодомором і депортаціями, а потім сказати, що мовляв ви нічого не добилися», «Це такий стендап. Кашин просто не дуже сильний в ньому», «Кашин в основному сильний тільки в отриманні п*зди трубою по голові», «А четверті, взагалі, Кашини», – коментують користувачі.

ІА "Вголос": НОВИНИ