Як відомо, виконавець є противником участі Юлії Самойлової у музичній першості, як і загалом Росії у конкурсі. Про це артист повідомив у коментарі російському пропагандистському каналу «Звезда».

Він підкреслив, що Самойлову можна було б відправити на конкурс, тільки якби він відбувався не в Україні. 

«Я б заборонив давати привід русофобам кепкувати щодо цього, що Росія на візку, ось така Росія на візку, як і співачка. Якби був конкурс паралімпійців, це одне, а коли вона вийде поряд зі своїми колегами здоровими. Навіщо закликати до жалю, у кого? У тих, хто ненавидить нашу країну? Це велика помилка. Будь-яка інша країна, але тільки не Україна», - висловив свою думку Кобзон.

Під час спілкування із іншими російськими виданнями як-от «РИА Новости» «герой ДНР» підкреслив, що взагалі Юлія – сильна, але їхати виступати їй не варто.

«Вона розумниця, але брати участь в цьому комерційно-політичному шоу я б їй не рекомендував. Я проти того, щоб наші виконавці брали участь у цьому конкурсі. Це неправильно. Не дай бог, якщо скривдять інваліда - це буде кричуще неподобство. Мене це хвилює, я категорично проти нашої участі», - сказав Кобзон.

Як уже писав Вголос, Росія вибрала свого представника для участі у пісенному конкурсі «Євробачення-2017» в Києві, хоча деякі депутати російського парламенту і російські поп-виконавці закликають бойкотувати цю подію.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ