Російські загарбники перекидають в Україну чергові терористичні групи для ліквідації вищого військово-політичного керівництва, зокрема Президента Володимира Зеленського, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака та Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Сьогодні в Україну почали прибувати чергові групи бойовиків, пов’язаних з наближеним до Путіна російським пропагандистом та власником ПВК «Ліга» (Вагнер), Євгеном Пригожиним. Основне завдання злочинців – ліквідація вищого військово-політичного керівництва України”,– йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ГУР, путін особисто віддав наказ на проведення чергових атак одній з небагатьох довірених осіб. Усі попередні спроби закінчились провалом та ліквідацією терористів.

Ключові мішені найманців, зокрема Зеленський, Єрмак і Шмигаль.

«Російські окупанти, не досягнувши поставлених задач в ході повномасштабної агресії проти України, продовжують спроби дестабілізації роботи української влади, деморалізації суспільства, розкоординації руху опору та гальмування міжнародної взаємодії України. Організація замахів на перших осіб нашої держави є частиною стратегії окупантів», - підкреслили в ГУР.

 

У розвідці зазначили, що українській армії, спецслужбам і правоохоронним органам добре відомі плани кремля.

«Ми готові до відсічі агресору як на фронті, так і в тилу. Жодні терористичні атаки не матимуть успіху», - наголошують розвідники.

Як писав «Вголос», за даними української розвідки, російська еліта розглядає на сьогодні можливі варіанти відсторонення путіна від влади. Серед них отруєння, раптова хвороба і нещасний випадок. Зазначається також, що в середовищі російської бізнес-політичної еліти формується впливова опозиція до Путіна.

ІА "Вголос": НОВИНИ