Про це повідомляє «Reuters» з посиланням на джерела в уряді.

Зокрема, Вашингтон запропонував експертно-криміналістичну допомогу та інші нестандартні послуги.

Представник ФБР повідомив, що відомство запропонувало, і як і раніше готове, надавати РФ і Єгипту допомогу в розслідуванні катастрофи російського літака.

Єгипет почав власне розслідування версії, згідно з якою причиною катастрофи лайнера з російськими туристами над Сінаєм 31 жовтня був закладений в нього вибуховий пристрій.
Водночас, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив про передачу Лондоном "певних даних" щодо катастрофи літака А321 в Єгипті.
Як раніше повідомлялося, на думку західних розвідок, російський літак, швидше за все, був знищений вибуховим пристроєм, закладеним терористами у багажний відсік аеробуса. 

Нагадаємо, уламки російського лайнера Airbus-a321 компанії «Когалимавіа», який зник зранку 31 жовтня з радарів, знайшли біля аеропорту міста Ель-Аріш на Синайському півострові.

На борту було 217 пасажирів і 7 членів екіпажу.

Як повідомлялося, серед пасажирів російського літака, що розбився на Синайському півострові в Єгипті, були четверо українців - українські дипломати отримали офіційне підтвердження цього від російського міністерства з надзвичайних ситуацій.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ