Про це йдеться в заяві МЗС Росії на сторінці в Facebook.

МЗС Росії заявляє, що Акопов  «зазнав різкої критики в інтернеті за нібито симпатії до Росії». При цьому конкретної інформації МЗС РФ не наводить.

«Олександре, те, що Ви зробили, – поза політикою. Дякую Вам за професіоналізм! Якщо і далі Вас будуть критикувати на Батьківщині, приїжджайте – завжди Вам раді», – сказано в заяві.

Нагадаємо, як писав «Вголос»,  український екіпаж, який керував літаком турецької компанії Atlasglobal, посадив літак попри катастрофічно-аварійну ситуацію – літак побило градом.

Після героїчної посадки в Стамбулі багато користувачів соцмережі Facebook зауважили, що на аватарці Олександра Акопова є фотографія міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова. На запитання видання, для чого пан Акопов розмістив в себе фото російського відомого антиукраїнською позицією міністра, пілот відповів, що це була ідея однієї із бортпровідниць.

Також повідомлялося, що Олександр Акопов до війни мешкав та працював в Донецьку, після початку воєнних дій на Донбасі пілот покинув окуповане місто.

 

«Вголос»
 

ІА "Вголос": НОВИНИ