Про це повідомляє УП з посиланням на джерела з «міністерства державної безпеки» ОРДЛО.

23 листопада 2017 року Ігоря Плотницького, керівника його «адміністрації» Ірину Тейцман, начальника охорони Євгена Селіверстова і главу «Державної телевізійної і радіомовної компанії ЛНР» Анастасію Шуркаєву під конвоєм доставили на КПП «Ізварине». Там їх передали ФСБ РФ.

«Наразі нібито всі вони утримуються під вартою на території Росії. Підстави - співпраця зі Службою безпеки України і спроба «здачі» Донбасу Києву. Крім того, затриманим інкримінують розтрату державних коштів, перевищення влади і посадових повноважень», - йдеться у повідомленні.

«Вся ця гоп-компанія творила повне беззаконня, її терпіли до останнього, але прийшов час, коли остання крапля переважила», - розповіло джерело з «міністерства державної безпеки» ОРДЛО.

За інформацією джерела, Плотницький до останнього перебував у Луганську і не робив спроб втекти. Нібито він був впевнений, що «ось-ось ОРДЛО виявиться під контролем України. Однак «покровителі» його просто злили», - вважає джерело агентства.

Нагадаємо, що 23 листопада ватажок так званої «Луганської народної республіки» Ігор Плотницький виїхав з окупованого Луганська на територію Російської Федерації.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ