Про це повідомляє Міністерство транспорту Російської Федерації.

«У зв'язку із планами будівельників Кримського моста ввести автодорожню частину Кримського моста в експлуатацію зі значним випередженням, у травні 2018 року, Міністерство транспорту РФ розглядає поетапну схему організації руху новою трасою через Керченську протоку», – йдеться в повідомленні.

«На першому етапі – одразу після введення моста – проїзд буде відкрито для легкового транспорту та автобусів, які забезпечують пасажирські перевезення», – уточнює Мінтранс РФ.

«Відкриття руху для вантажного транспорту планується на другому етапі – наприкінці 2018 року, як і планувалося початковими графіками», – повідомляє відомство.

Виняток передбачено для вантажного та технологічного транспорту, задіяного в будівництві залізничної частини «Кримського моста».

Як писав «Вголос», 19 березня збройні сили РФ розпочали широкомасштабні військові навчання в окупованому Криму та у двох сепратистських регіонах Грузії – Абхазії та Південній Осетії. До навчань залучено близько 8 тисяч військовослужбовців, артилерійські системи, ракетні установки та інші види зброї.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ